Фудбалски Клуб - Членство

 

 Марјан Стојаноски
роден:16.01.1991год
позиција-лев бек


Христијан Наумоски
роден:25.12.1993год
позиција-десен везен


Дамјан Настевски
роден:24.07.1990год
позиција - среден