Спортско Рекреативен Центар

Спортско-Рекреативен Центар "Маркови Кули" - Прилеп

 

Повеќе: Спортско Рекреативен Центар

Базен

Спортско рекреативниот центар „Маркови Кули„ ви нуди: Олимписки базен (50 м должина и 25 м ширина, десет стартни места) и два мали детски базени (среден и мал).

 

Повеќе: Базен