Свадби


 

РЕСТОРАН „МАРКОВИ КУЛИ“- ПРИЛЕП, ГИ ОРГАНИЗИРА ВАШИТЕ СЕМЕЈНИ ВЕСЕЛБИ-СВАДБИ, КРШТЕВКИ, ВЕРИДБИ, МАТУРСКИ

 

МЕНИ БР.1 - 260мкд(4,3€)

 • мешана салата
 • ордевер
 • свинско печено
 • пилешки стек
 • гарнир
 • кикиритки

МЕНИ БР.2 - 300мкд (4.9€)

 • мешана салата
 • ордевер
 • свинско печено
 • телешко динстовано
 • гарнир
 • кикиритки

МЕНИ БР.3 - 260мкд (4.3€)

 • мешана салата
 • ордевер
 • кременадла
 • плескавица
 • гарнир
 • кикиритки

 

МЕНИ БР. 4 - 240мкд (3.9€)

 • мешана салата
 • ордевер
 • пилешки стек
 • плескавица
 • гарнир
 • кикиритки

 

МЕНИ БР.5 - 280мкд (4.6€)

 • мешана салата
 • ордевер
 • телешко динстовано
 • пилешки стек
 • гарнир
 • кикиритки

 

МЕНИ БР. 6 - 270мкд (4.3€)

 • мешана салата
 • ордевер
 • кременадла
 • пилешки стек
 • гарнир
 • кикиритки

 

Цените од менито не вклучуваат пијалоци

Во менито по Ваш избор може да се вклучи и следното:

Од ресторанот добивате: