Базен               

Ресторан

               


          

 

Хотел Дион Прилеп Соби

 

 

Спортска сала Фудбалско игралиште Тениско игралиште

 


Посетете го нашиот спортски рекреативен центар
Дојдете, Ве очекуваме!!!